Sindy is een jonge amazone die bij de pony’s voornamelijk dressuur heeft gereden en hierin mooie resultaten behaalde met onderanderen mooie plaatsingen op Provinciale en Nationale LRV kampioenschappen. In 2009 maakte ze de overstap naar de paarden en koos ze voor de springsport.

In 2012 werd Sindy geselecteerd voor het TTC Deurne (Talenten Trainings Centrum). Hierbij is ze een bepaalde tijd begeleid geweest door Mans Buurmans en kreeg ze ook aantal lessen over sportpsychologie (verzorgd door Sanne Beijerman) en het management binnen de paardensport.

Sindy, momenteel werkzaam bij eventingruiter Raf Kooremans, heeft de ambitie om zelf een goede spring-handelsstal te runnen waarbij ze zich voornamelijk zal richten op het opleiden en uitbrengen van (jonge) springpaarden maar ook het rijden van aanlegtesten en eventuele eventing- en dressuurwedstrijden zullen aan bod komen.

Ze heeft de laatste jaren ervaring opgedaan op verschillende handels-, africhting- en sportstallen waar ze verantwoordelijk was voor het zadelmak maken, doorrijden, corrigeren, parcoursklaar maken en uitbrengen op wedstrijd van paarden jong en oud.

Zo heeft ze veel geleerd op de stallen van: Koen Leemans, Jack Ansems, Bart en Miriam van der Kloet en Jan van Mensvoort.

Ook door de begeleiding van verschillende goede coaches (Jaco Ansems, Mans Buurmans en momenteel Rob de Bruijn) heeft Sindy een bredere en betere kijk gekregen in het opleiden en trainen van de paarden.
Dit inzicht blijven we steeds verbeteren door te investeren in het nemen van goede lessen.