Brabantse Kampioenschappen eventing

Gepubliceerd op 8 april 2018 om 20:17

Vandaag zijn we afgereisd richting Etten-leur om daar met Iona VDP Z deel te nemen aan de Brabantse Kampioenschappen eventing.

Dankzij de super mooie 2e plaats tijdens Iona's crossdebuut 2 weken geleden waren Sindy en Iona geplaatst voor de Brabantse kampioenschappen.

 

Hier begonnen ze met een goed gevoel door een veel betere dressuurproef dan die in Alphen-Chaam. Met een wat tegenvallende mening van de jury gingen ze met een voorlopige 13e plaats de springring binnen waar Iona een mooi foutloos rondje liep.

Hierna de veterinaire keuring waarna Iona fit bevonden werd voor de cross.

 

Bij de start weer even wat moeite met de groep te verlaten maar eenmaal vertrokken en hindernis 1 gehad was er nergens meer een twijfel te voelen bij Iona.
Vol moed en plezier vloog ze weer foutloos en zonder tijdfouten door de cross en moest Sindy haar aan het einde weer inhouden om niet te vroeg binnen te komen! Wat een crossmachine is het toch, wat een heerlijk paard en een genot om zo de cross te rijden! 

 

Wat zijn we trots op dit jonge paard die tijdens haar 2e cross ooit naar een super 8e plaats loopt in de sterke kampioenschapsring!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.